Buat pertama kali…

Hemm…ini kali pertama saya tulis blog. Agak kakulah cikit. Tapi tak kisahla memandang saya masih baru jadi niat nak mencuba itu memang menebal dalam hati. Lama jugalah saya perahkan otak untuk fikir apa topik yang hendak dimuatkan dalam blog saya ini nanti…

Sebagai permulaan bahasa yang saya guna agak skema cikit. Maklumlah tangan yang nak menulis ini agak kaku dan ragu-ragu cikit. Otak pun masih lagi kosong. Alangkah baiknya kalau jadi macam full time blogger yang lain itu… maklumlah orang yang berpengalaman ni banyak idea. Hemm…apa lagi yang saya nak kongsikan lagi… Aha… Hari kemerdekaan dah nak menjelma. Tanggal 31 Ogos 2008. Tinggal berapa hali lagi. Tak sabar nak lihat apa kejutan untuk tahun ini. Maklumla tahun ini banyak perkara berlaku.

So dipendekkan cerita… salam buat semua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: