Buat Header

Nasib baik kat wordpress ni dapat costum made header image. Jadi bolehlah saya buat satu hasil ciptaan sendiri… tp yang sedihnya nak buat css sendiri tak bleh sbb itu khas bagi yang advance jer. Malang sungguh. Tp kalau ada rezeki nak gak buat upgrade. Atlast apa yang saya buat tu private. Haha…

Bak kata oranglah… dh free tu tau-tau je la. Ada hadnya n kena ikut apa bos kata. Hemm bila agaknya saya boleh dapat duit nak buat upgrade.

Cerita pasal header tadi…quite funlah. Maklumla kerja edit-mengedit sekarang ni semua mudah. Lagipun sekadar edit biasa tu memang saya suka… otak tenang pastu bila dah siap macam yang kinak nak… Fuhh tak terkata kepuasannya… Well mcm biasa kerja mengedit yang saya guna ni dari adobe photoshop cs2. Apa tool yang kita nak semua ada (walaupun saya masih lagi biginner dalam penggunaan photoshop cs2). Agak mencabar jugalah. Nak pikir inilah, itulah. Sebab kalau crowded sangat nanti pun serabut gak rupanya. haha…

That’s all friends…

Peace…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: