Akhirnya…

Wah lama jugak saya tunggu saat-saat indah ni (Mak ai ayat jiwang). Maklumla banyak kerja nak buat selain menulis blog (assignment). Inilah yang dikatakan “Campus life” yang penuh dengan cabaran. Baru Belajar blum lagi di arena perkerjaan…(Chewah puji diri-sendiri).

Sebelum itu saya nak ambil kesempatan in juga untuk melafaskan perasaan puas hati selepas abis edit gambar dan masukkan dalam internet (entah apa namanya tu) hehe. Minat dalam editing ni mamang dh lama tertanam dalam hati. Tunggu nak dikeluarkan saja. Maklumla gambar boleh manipulasi sesorang “photo gedik” wakakaka. So bidang2x editing bukan satu yang senang dan juga bukan satu bidang yang susah. Tepuk dada tanya selera. Terpulang pada kekreatifan diri dan minat dalam bidang editing. Tak kirala edit video, gambar atau bunyi/suara… So u guys can check it out…

Salah satu yang terpilih:

One of the many...

One of the many...

Jadi bagi yang nak pic tu sebagai wallpaper, so janganla segan-silu nak minta k. Tak baik main ambil mcm 2 jer. Haha…

Peace yo…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: