Dulu dan sekarang

Letih dan tak bermanya hanyalah satu ungkapan yang boleh terpikir sekarang ni. Perbezaan masa di diploma dan degree memang jauh berbeza dan terasa sungguh perbezaannya. Dulu aku banyak bermain, on9, dan kluar jalan – jalan. Tapi sekarang byk tidur(hehe), menghadap komputer (cari bahan), buat group discussion, baca dan ingat teks serta graphic dan macam – macam lagi sampai takda masa nak update blog.

Lagipun sekarang saya tengah layan facebook. Simple but nice to see, good to hang around. hehe… game Pet Society memang terbaik. Suka sangat lihat bila pet tu suka, riang ketawa, bermain dan bertemu dengan rakan – rakan. Bagi yang ada account facebook, jangan lupa main Pet Society… Terbaik…

Bagi yang tertanya – tanya kenapa sudah lama tidak update blog? Makanya itulah jawapannya tadi… Sibuk dengan tugasan masa degree ni dan juga melayari facebook as the medium to release stress. Pendek kata: Blajar – blajar juga, main – main juga. Haha… biar seimbang. Tak seimbang pun tidak apa janji tanggung akubatnya… hehehe…

Oklah itu sajalah cerita yang nak dikongsikan disini. Selamat maju jaya bagi rakan – rakan yang bakal menduduki peperiksaan akhir semester. Jangan lupa bawa slip peperiksaan. Pastikan peluru, roket dan lain-lain bahan utk ujian dibawa. Toyol? hemm fikir sendiri….
P/s: I miss my girlfriend so much

4 Responses

  1. aku kahe ada friendster, bro.
    anak berfacebook. kapak giak mauk update ke’e.
    agik sikolah ke kau?

  2. Yup… Icang degree daam Instructional Communication and Training (bidang masscomm baru ka uitm nyian)

  3. tp aku kurang ber pet society, hehe😛

    p/s: suka bg pet aku cium pet org je..hoho

  4. Andy…Kalau tak main pet society, mainlah bowling… hehe… untuk release tension…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: