My Hiburan

This page is for recently update any of my collection. So check it out… Mun maok balik ka laman utama sila klik Lonelytribe85’s Weblog di atas atau klik home. Check it out my cool player by finetune. Thank you. Seriuslah playar ini memang best giler. Nak register pun senang + free. Main lagu pun tak sangkut – sangkut. So buatlah baru dan send profile ke sini untuk dikongsi bersama… hehe.

Audio/MP3:

Disini saya ada menyediakan ruang untuk download lagu khas untuk rakan-rakan saya yang request untuk cari lagu tersebut. Sebab itu nama laman web atau blog tersebut saya nyatakan sekali dalam ruang (nama laman web/blog). Jadi jika terdapat broken link sila nyatakan di ruang comment. Thanks.

Disia ada lagu Mp3 an dangan mintak. Download selagi url berfungsi. Free ampat di blog dan website an lain. Mae2x link an anak da agik sila marek komen. Thanks.

  1. Mp3Central
  2. Yourmp3
  3. Dilandau
  4. 4Shared
  • Michael Jackson – Black or White Download
  • Destiny Child – Say My Name Download
  • Alanis Morisette – Ironic Download
  • Better Than Ezra – Breathless Download
  • Red Hot Chilli Peppers – Otherside Download
  • ST12 – Puspa (Putuskan Saja Pacarmu) Download

New 11.03.09

Other:

Link untuk kitak download ampat di Youtube, Metacafe, dailymotion dan manyak agik Klik Di Sini

2 Responses

  1. thank fren. dpt juak aku mempelbagaikan mp3. hehe

  2. You are welcome. Tp nek tok aku dh lama x update. Klak cuti sem bru aku ada byk masa utk update blog aku. hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: