My Video

This page is for recently update any of my collection. So check it out… Mun maok balik ka laman utama sila klik Lonelytribe85’s Weblog di atas atau klik home. Check it out my cool player by finetune. Thank you. Seriuslah playar ini memang best giler. Nak register pun senang + free. Main lagu pun tak sangkut – sangkut. So buatlah baru dan send profile ke sini untuk dikongsi bersama… hehe. Owh… I forgot to add the date for most of the video. My mistake. Next time I will note down the date.

Video:

Video nyian aku mongan daam youtube dan video nyian ugak my first assignment daam broadcasting masa di sem 5 rikoa. Agak membosankan tp biasala bagi org an first nyawat video dan aku trima kutukan sebagai cabaran aku untuk nyawat an terbaik pada masa akan datang. Lagipun time koa aku mati kutu and anak ada idea maouk minjawat storyboard. Jadi video nyian aku nyawat secara spontan (tanpa storyboard dan plan). This video I made for my individual assignment using by limited sources and it’s very amateur. Watch this video

Video hasil editing aku an aku minjawat untuk dokumentari kelas “Malam Pra-Graduan” (MPG) kami buan 10 rikoa. Video dokumentari MCD3C :

1st editition – Akan Datang-

final edition – Akan Datang-

Video penemuan Pokok Pisang ajaib… buah di batang yang sudah ditebang. I found this banana tree with so sort of miracle there. Me myself don’t know how to explain it. Mind the foreign language. That’s how we talk. Watch this video

Video tanpa editing… Icang tarus ampat di HandPhone aku. Di sepanjang maraga Lebuhraya Persekutuan KL-Shah Alam. This video was direct taken from my hp camera. Watch this video

This is what happen when it come to heavy rain. This video was taken by me using my hp camera on da way back from UiTM to our house at the Federal Highway. Video nyian aku icakng make video kameraku. Ujatn labat oo… Slow de. Masa koa kami dh maok puakng ka rumah make Federal Highway ampat di UiTM. Watch this video

One Response

  1. Hi there,
    Not sure that this is true:), but thanks for a post.
    AnnaHopn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: